Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک توسعه صادرات ایران به منظور اطلاع رسانی در خصوص افزایش کلاهبرداری های تلفنی و گسترش فیشینگ در شرایط ویژه ناشی از شیوع کرونا، پیشنهاداتی در راستای امنیت اطلاعات بانکی ارائه کرد.

 

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، رعایت موارد زیر در استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک به منظور پیشگیری از وقوع هرگونه خطر امنیتی ضروری است:

برای آنکه سایر افراد، وجهی را به حساب یا کارت شما واریز کنند، نیازی به مراجعه شما به دستگاه خودپرداز نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
برای انتقال وجه به کارت شما، ارائه شماره کارت بانکی کافی است.

به هیچ عنوان اطلاعات CCV2، تاریخ انقضا، رمز دوم ایستا و پویای خود را به تماس های تلفنی که با عناوین مختلف با شما برقرار می شود اعلام نفرمایید. همچنین کارشناسان بانک ها به هیچ عنوان این اطلاعات را از شما درخواست نخواهند کرد.

با توجه به اینکه نرم افزار رمز پویای شما و همچنین روش ارسال رمز پویا از طریق پیامک، با استفاده از دستگاه تلفن همراه شما انجام می شود، لطفا از دستگاه تلفن همراه خود به خوبی مراقبت کنید.

در صورت مفقودی دستگاه تلفن همراه، مراتب را در اسرع وقت به اطلاع بانک برسانید و نسبت به غیرفعال‌سازی رمز دوم پویای خود بر اساس دستورالعمل های موجود اقدام نمایید.

مراقب افراد ناشناسی که با شما تماس گرفته و شما را به بهانه ای مجبور به استفاده از ابزارهای پرداخت و بانکی کرده و یا خواستار اطلاعات شخصی یا اطلاعات مرتبط با کارت یا حساب بانکی تان هستند، باشید. این اتفاق می تواند شروع یک تراژدی تلخ را برای شما و خانواده باشد.

در صورت مواجه شدن با تماس‌های مشکوک، با نهایت هشیاری و دقت عمل کنید و مراتب را سریعاً به مرکز تماس بانک توسعه صادرات با شماره تلفن 88554823 – 021 با نام مرکز تماس OC (واحد عملیات بانک توسعه صادرات ایران) منعکس نمایید.

همچون گذشته پیامک های واریز و برداشت این بانک از سرشماره 98700730 و پیامک حاوی رمز دوم پویای این بانک از سرشماره 3000940 ارسال خواهد شد. خواهشمند است این شماره ها را در گوشی تلفن همراه خود ذخیره نمایید. پیامک هایی که خارج از این سرشماره ها ارسال می شوند معتبر نیستند.

در صورت دریافت پیامک های مشکوک از سایر سرشماره ها یا شماره ها از طریق تماس با مرکز تماس بانک با شماره تلفن 88554823 – 021 با نام مرکز تماس OC موضوع را اعلام فرمایید.

به محتوای پیامک‌های دریافتی دقت کنید. برخی از پیامک‌ها حاوی اطلاعات محرمانه‌ای هستند که نباید در اختیار دیگران قرار داده شوند مانند رمزهای پویا و یا کدهای فعال‌سازی خدمات بانکی.

وب سایت رسمی بانک توسعه صادرات ایران به آدرس https://www.edbi.ir/ است و کلیه آگاهی رسانی‌ها و اخبار از طریق این سایت قابل مشاهده است. هرگونه لینک در پیامک ها که مشتریان را به صفحات ساختگی هدایت کند صفحات جعلی است. لذا توجه به نشانی سایت بانک و مراجعه مستقیم به آن نشانی ضروری است.

برای دانلود و نصب نرم افزاهای همراه بانک و نرم افزار تولید رمز پویا (ریما) صرفاً از وب سایت بانک استفاده کنید.

اطلاعات مربوط به خدمات الکترونیک بانک از سایت بانک و از منوی خدمات الکترونیک قابل دسترس است.

به منظور دسترسی به سامانه جدید همراه بانک توسعه صادرات به آدرس https://mbn.edbi.ir/ مراجعه کنید.

به منظور دسترسی به اینترنت بانک اشخاص حقیقی به آدرس https://esafir.edbi.ir/ و برای اینترنت بانک اشخاص حقوقی به آدرس https://bibsafir.edbi.ir/ مراجعه کنید.

 

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانکداری الکترونیک رمز دوم پویا بانکداری الکترونیک رمز دوم پویا پول نیوز بانک توسعه صادرات انتقال وجه بانک توسعه صادرات آدرس https تلفن همراه مرکز تماس پیامک ها شماره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۸۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟

آمنه نادعلی‌زاده، مدیر اداره توسعه و تدوین مقررات نظام‌های پرداخت بانک مرکزی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: از ابتدای رونمایی چک الکترونیکی یعنی آبان سال ۱۴۰۱ تاکنون حدود ۲۵۰ هزار فقره چک دیجیتال صادر شده و حدود ۲۰۰ هزار فقره از این چک‌ها هم نقد شده است.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر ۱۲ بانک از جمله بانک صادرات، تجارت، پارسیان، رفاه، کشاورزی، پاسارگاد، رسالت، ملت، گردشگری، توسعه صادرات، توسعه تعاون و ملی خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند.

پیش از این هم مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفته بود: در حال حاضر هر بانکی که دسته چک الکترونیکی به مشتری خود می‌دهد و آن مشتری، برگه چک الکترونیکی را صادر می‌کند و به ذی نفع می‌دهد، اگر ذی نفع یا گیرنده چک از طریق ابز‌ارهای الکترونیکی همان بانک اقدام کند، می‌تواند وصول چک را به صورت کاملا غیر حضوری انجام دهد.

چک کاغذی تا سه سال آینده در شبکه بانکی حذف می‌شود

او تاکید کرد: اکنون ۱۲ بانک مجهز به سیستم صدور چک الکترونیکی هستند و به تدریج همه بانک‌ها به این سیستم مجهز می‌شوند و همچنین تمام بانک‌ها در حال حاضر مجهز به سیستم پذیرش چک الکترونیک هستند. بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته چک کاغذی تا سه سال آینده در شبکه بانکی حذف و چک الکترونیکی جایگزین می‌شود.

همچنین این مقام مسئول اظهار کرد: چک‌های الکترونیک فعلا در بانک صادر کننده قابل پذیرش است، اما به تدریج با پیاده سازی کامل فرآیندها، امسال در سایر بانک‌ها نیز چک‌های الکترونیک نقد پذیر خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ اولین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛