Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر و به نقل از بانک صادرات ایران، بیش از ٥١٣٠ دستگاه خودپرداز این بانک در سراسر کشور، امکان دریافت کمک‌های خیرخواهانه مردم به ١٤ نهاد حمایتی از جمله کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی، آسایشگاه کهریزک، انجمن تالاسمی، انجمن بیماران ام اس، انجمن حمایت از حقوق کودکان، ستاد دیه آزادی زندانیان، عتبات عالیات، موسسه اشرف الانبیاء، مستمندان تبریز، موسسه محک، نذورات حرم حضرت معصومه(ع)، خیریه نیکان ماموت و انجمن مددکاری امام زمان(عج) را داراست و هموطنان می‌توانند نذورات و وجوه خیریه خود را از طریق این خودپردازها به حساب نهاد یا موسسه مورد نظر واریز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پاسخگویی به نیاز مشتریان، کاهش هزینه‌ها و افزایش سرعت عملیاتی بانکی به دارندگان کارت های شتابی این امکان را داده تا برای انجام امور خیریه، خود مستقیماً از خودپردازهای بانک صادرات ایران استفاده کنند.

گفتنی است، دریافت و انتقال وجه، انسداد کارت، دریافت کدشبا، اعلام مانده حساب، تغییر رمز کارت سپهر و دریافت رمز دوم، اعلام شماره مشتری، دریافت ١٠ گردش آخر صورتحساب، دریافت صورتحساب واریز یارانه‌های نقدی، بازپرداخت اقساط کارت اعتباری، پرداخت اقساط تسهیلات بانک صادرات، خرید شارژ سیم کارت‌های اعتباری (همراه اول، ایرانسل، تالیا) بدون محدودیت و بدون کارمزد، خرید و پیگیری شارژ مستقیم (همراه اول و ایرانسل)، فروش و پیگیری اعتبار ثبت نام آزمون‌های سازمان سنجش، ارائه فیش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی، پرداخت قبوض خدمات شهری، واریز حق بیمه تأمین اجتماعی، پرداخت شهریه دانشگاه پیام نور، پرداخت شهریه دانشگاه آزاد اسلامی، پرداخت حق بیمه عمر سرمد و صدور مجوز برداشت وجه بدون کارت با استفاده از سامانه همراه بانک از جمله امکانات و توانایی‌های خودپردازهای بانک صادرات ایران است که شرایط قابل اعتمادی را در عرصه خدمات بانکداری الکترونیکی برای عموم هموطنان فراهم آورده است.

کد خبر 4307025

منبع: مهر

کلیدواژه: بانک صادرات ماه مبارك رمضان موسسات خیریه بانک صادرات بانک شهر تسهیلات بانکی تسهیلات اشتغالزایی سفارش آنلاین ماه مبارك رمضان شرکت نگین خودرو صنعت خودروسازی تخفیف افق کوروش فروشگاه زنجیره ای استانداردهای جهانی پیش فروش خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۹۴۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، روز گذشته وزارت جهاد کشاورزی عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی با کد تعرفه ۰۷۱۰۱۰۰۰ از ۱۵ اردیبهشت ماه و به منظور تامین نیاز داخل تا اطلاع ثانوی اعمال کرد.

خسرو طالبی - رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی، در پاسخ به چرایی تعیین عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی اظهار کرد: ناهماهنگی‌هایی که در تصمیم گیری‌های وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد، باعث نگرانی است زیرا اگر دلیل اصلی تعیین عوارض تامین بازار داخلی باشد، سازمان تعاون روستایی چندین هزار سیب زمینی را در اردبیل با قیمت کیلویی ۸۰۰۰ تومان خریداری کرده و در انبارها موجود است. یعنی کمبودی در این بخش نداریم.

وی با تاکید بر اینکه کمبودی در تولید نداریم و مشکل اصلی ما عدم نظارت صحیح بر بازار است، گفت: از مبدا تا مقصد نظارت درستی بر توزیع محصولات وجود ندارد. قیمت سیب زمینی در مبدا یعنی جنوب کرمان سر زمین کیلویی ۸۰۰۰ تا ۱۰ هزار تومان است اما همان سیب زمینی در برخی از مناطق تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان می رسد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی اضافه کرد: نیاز به نظارت بیشتر در بخش توزیع داریم. این درست نیست که تصمیمات از پشت میز گرفته شود. یعنی چون قیمت سیب زمینی در تهران به ۵۵ هزار تومان رسیده برای صادرات آن عوارض ۶۰ درصدی وضع شود. نیاز است بررسی‌های میدانی صورت گیرد و با تشکل‌های این بخش جلساتی گذاشته و با آنها مشورت شود.

تولید سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی

وی با اشاره به اینکه سالانه ۵ تا ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود، گفت: سرانه مصرف سیب زمینی با احتساب بذر حدود ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تن و میانگین صادرات در ۵ سال گذشته نیز ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن است. سال گذشته ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تن سیب زمینی تولید و ۳۰۰ هزار تن صادرات صورت گرفت. این یعنی با کسر نیاز بازار داخل، برای سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزارتن سیب زمینی‌های سال گذشته در سردخانه‌ها وجود دارد که قرار است با سیب زمینی‌های جدید وارد بازار شود.

تصمیمات آنی انگیزه کشاورزان را کم می‌کند

این تولیدکننده سیب زمینی تصمیمات یکباره برای صادرات را عاملی برای کاهش انگیزه تولیدکنندگان دانست و گفت که با این تصمیمات استمرار تولید تهدید می‌شود و اثراث منفی آن بر بازار نمایان خواهد شد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به استان‌های تولیدکننده سیب زمینی اشاره کرد و گفت: سیب زمینی در جنوب کرمان (جیرفت)، گلستان و خوزستان در حال تولید و عرضه به بازار است و از ماه‌های بعد علاوه بر این استان‌ها، فارس، اصفهان، همدان و سپس اردبیل نیز اضافه می‌شوند.

رئیس انجمن ملی سیب‌ زمینی در ادامه گفت: امروز قیمت هر کیلو سیب زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزارتومان است. این در حالیست که قیمت سیب زمینی برای تولیدکننده کیلویی ۱۲ هزار تومان تمام می‌شود. حال سوال اینجاست که چرا باید تولیدکننده در حال حاضر سیب زمینی را که پارسال تولید کرده و هزینه‌های سردخانه و انبار را متحمل شده کیلویی ۸ تا ۱۰ هزار تومان بفروشد ولی مغازه‌داران کیلویی ۵۵ هزارتومان؟ علت این موضوع چیست؟

وی در پایان گفت: برای تحقق شعار سال از مسئولان خصوصا وزیر جهاد کشاورزی درخواست داریم که تشکل‌های بخش خصوصی و مردم را برای جهش تولید مشارکت دهند. انجمن هم برای تحقق شعار سال و جهش تولید و مشارکت های مردمی جهادی خدمت می کند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام /

کد خبر: 1229109 برچسب‌ها قیمت کالا

دیگر خبرها

  • معمای وام ازدواج ۱۴۰۳ چگونه حل می‌شود؟
  • پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • همکاری هنرمندان ایران و فرانسه برای مسابقه عکاسی درباره آب
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • کمک میلیاردی یک موسسه خیریه به نیازمندان قزوینی
  • ارز حج مغایرتی با ارز مسافرتی ندارد
  • ‏جزییات پرداخت ارز حجاج/ ارز حج مغایرتی با ارز مسافرتی ندارد
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها